CEIP ALGAIDA
ACTUALITAT NOTÍCIA
ORGANITZACIĶ I FUNCIONAMENT DEL CENTRE DURANT EL 3r TRIMESTRE

Benvolgudes famílies!

L’estat d’alarma i el confinament continuen. Per tant, l'escola, de manera confinada, també continua. 

El primer que volem aclarir és que no hi ha cap aprovat general. En les instruccions sobre l'avaluació del 3r trimestre que us hem enviat per via GESTIB, diu que el curs segueix igual, amb les mateixes dates i amb els mateixos criteris de promoció i avaluació.

En segon lloc us volem explicar que hem rebut 172 respostes per part de les famílies de l’enquesta que us vàrem enviar. Entre les noves instruccions de la Conselleria, l’experiència que ens heu explicat les famílies i l'avaluació que hem fet des del centre, hem organitzat la tasca per la 3a avaluació.

Aquesta tasca es durà a terme des dels enllaços als diferents cursos que teniu a aquesta notícia. Des d’aquests enllaços, podeu entrar al curs corresponent del vostre fill o filla, allà trobareu una graella amb la seqüenciació i organització de les tasques de cada setmana, on clicant sobre les tasques s’obriran de manera automàtica. 

En aquesta esmentada graella, també hi trobareu els correus dels mestres del vostre curs per tal d’enviar tasques, dubtes, aclariments, comentaris... i rebre també resposta, observacions, aclariments i ànims pels vostres fills i filles.IMPORTANT: a l'hora d'entrar a l'enllaç ho heu de fer amb un usuari de gmail per poder navegar per les carpetes i documents.

Recordar-vos que el centre roman tancat. No hi ha personal docent ni personal administratiu.

L’Equip Directiu us continuarà informant puntualment de qualsevol novetat o canvi en la situació actual mitjançant la web del centre, el GESTIB, el Twitter i l’Instagram. Si us voleu posar en contacte amb nosaltres, teniu algun dubte o necessitat, ho podeu fer a través del GESTIB (tots el que tingueu usuari de família) o mitjançant el correu electrònic del centre (ceipparebartomeupou@educaib.eu).

Per acabar, us demanam que seguiu les indicacions que s’han establert des de les diferents administracions, que vetlleu per la vostra salut i la de les persones que ens envolten. Hem de ser responsables, solidaris i pacients.

Salut.

L’Equip Directiu del CEIP Pare Bartomeu Pou.
© 2016 CEIP Pare Bartomeu Pou