CEIP ALGAIDA
ACTUALITAT NOTÍCIA
INFORMACIÓ SOBRE L'ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT DEL CENTRE DURANT EL PERÍODE DE SUSPENSIÓ.

Benvolgudes famílies,

Seguint les instruccions de la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca, i com a mesura excepcional per a la contenció del COVID-19, es procedirà, del 16 al 30 de març, al cessament de l’activitat escolar presencial en el CEIP Pare Bartomeu Pou.

El cessament de l’activitat escolar implica que des d’avui :

  1. Queda suspesa tota l’activitat docent presencial en el centre.
  2. Les mestres i els mestres faran feina des del seus domicilis. El centre serà atès per l’equip directiu.
  3. Totes les activitat complementàries i extraescolars quedaran suspeses durant el temps que ho determinin les autoritats competents.

Durant el cessament de l’activitat escolar presencial, l’activitat docent es desenvoluparà de la següent manera:

- Les mestres i els mestres varen donar tota una sèrie de tasques de repàs i reforç dels continguts treballats a l’aula per poder anar fent a casa de manera esgraonada, és a dir, un poc cada dia. Us adjuntam als enllaços una proposta d’horari diari amb la finalitat de donar-vos una possible idea per organitzar el dia a dia.

- A la web del centre (a la dreta d’aquest escrit), podeu trobar els enllaços a les diferents carpetes dels cursos on les mestres i els mestres us penjaran les solucions de les fitxes i altres materials per poder complementar les tasques ja manades o ampliar altres. Per tant, una vegada aneu acabant les tasques anau visitant  els enllaços corresponents. IMPORTANT: a l'hora d'entrar a l'enllaç ho heu de fer amb usuari de gmail per poder navegar per les carpetes i documents.

- Els nins i nines realitzaran les tasques establertes seguint les indicacions que els hi donaren les mestres i els mestres.

- El centre romandrà tancat. No hi haurà ni personal docent, ni personal no docent, ni alumnes en el centre.

L’Equip Directiu us continuarà informant puntualment de qualsevol novetat o canvi en la situació actual a la web del centre, al GESTIB, al Twitter i l’Instagram. Si us voleu posar en contacte, teniu algun dubte o necessitat ho podeu fer mitjançant del GESTIB (tots el que tingueu usuari de família) o mitjançant el correu electrònic del centre (ceipparebartomeupou@educaib.eu).

Per acabar, us demanam que seguiu les indicacions que s’han establert des de les diferents administracions, que vetlleu per la vostra salut i la de les persones que ens envolten. Hem de ser responsables, solidaris i pacients.

Salut.

L’Equip Directiu del CEIP Pare Bartomeu Pou.
© 2016 CEIP Pare Bartomeu Pou